2011. február 6., vasárnap

A Szentmiklóssy-Kubinyi-kastély

Erdőtarcsán van. A begyűjtött infók alapján télen 4-ig nyitva, de én gondosan fel is hívtam őket szombaton telefonon, hogy mennénk. Ennek ellenére, mikor leértünk, mindent zárva találtunk. Kb. 65 km, és mivel nem volt B terv, meg egyébként is ilyenkor még hamar sötétedik, mit mondjak, kissé dühös voltam. Telefonálgatásra annyit tudtam meg, hogy valóban hazament már az, akinek ott kellene lennie. Ezt mondjuk telefon nélkül is észrevettem. Még akár vissza is jöhetett volna, ha a lelkiismerete megszólal, hogy megbeszéltük telefonon, de nem így történt.
Hazafele megálltunk Aszódon, ahol egy romosan is gyönyörű Podmaniczky Kastély van, ahová szintén nem lehetett bejutni, de itt legalább nem is ígérték. Kívülről megnéztük. Felette egy szép XVIII. században épült templomot néztünk meg, aztán hazajöttünk. Nem mondanám, hogy sikeres nap volt.


7 megjegyzés:

jociandi írta...

Gyönyörűséges képek.

A szállósok meg kapják be. (sztem Kovaxka is egyetért majd :))

Rucola Designs írta...

Jöttem egyetérteni! :D Az én kedvenc kastélyom (Hőgyész) meg bezárt. Bár megvette valaki, meglássuk. Mesés képek és textúrák! Mi csak sétáltunk egyet a tavaszban. :)

Rita(006) írta...

Í.J. De a nap sütött! És így is sikerült azért nem üres kézzel zárni a napot; különleges fotókat lőttél, és csodásan textúráztad (megint)!

Krisz írta...

Gyönyörűek a fotók és szupi a texturázás! A többihez, meg no komment! ... csak egyetértés az előttem szólókkal. :)

Eszter(beszteri) írta...

Sajnálom a napotokat! a képek viszont gyönyörűek! :)

evadraga írta...

Atyám, én mindig is tudtam, hogy nagyon tudsz fotózni, ezek a képek ismét lenyűgöztek! :)) Nagyon várom azt a fényképezős-sétálós napot amit majd együtt töltünk el. :)
Piszokság volt, hogy bezártak előttetek! Nem egy túrista-barát viselkedés. :(

Toni írta...

Ezt híják szívásnak! Egyszer kora tavasszal voltunk egy vártúrán a határ sógorok felöli oldalán! Kívülről jól meg is néztük mind a négyet, mert arról nem volt infónk, hogy áprilisig zárva vannak! Néztük a jó oldalát: kívülről is szépek! :)