2011. február 17., csütörtök

Nem szeretem a rózsaszínt:))

Át kellene néznem, de szerintem jószántamból nem nagyon használom ezt a színt háttérnek, viszont az 52 Inspirationban dúl a LOVE és a rózsaszín, szóval ha valamit akartam készíteni, nem sok választásom volt. Igazából nem is tetszik, pedig némi Vera Lim-mel próbáltam tuningolni.:) A legkisebb én vagyok:)
 

8 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Én se, de mennyire jó már ezzel a barnával! Cuki kislány voltál, csúcs a fotó és az oldal is bejön nekem!

Krisz írta...

Rózsaszín ide, rózsaszín oda gyönyörű és harmónikus lett az oldal! Manapság sok nő ismerősöm van ezzel ugyanígy. Szín gyógymódot tanultam és minden színnek megvan a maga jelentése, annak is hogy nem szeretjük a rózsaszínt... :)

krisssz írta...

Krisz! Mit jelent, ha nem szeretem a rózsaszínt??

Margó írta...

Önmagában nekem sem színem a rózsaszín. Életemben egyszer volt egy rózsaszínű blúzom, egy szürke kosztümhöz.
De, a barnával együtt már tetszik.
... és engem ez az oldalad totál elvarázsolt. A hangulat, a színek összhatása, a fotó, a feltoluló emlékek, AZ EGÉSZ. Én örülök, hogy egy kicsit "szenvedned" kellett!

Ányi írta...

Ide vagy oda, jó hozzá a barna, szeretem ezt a két színt együtt és az oldalad szuper lett. Két hét múlva te is szeretni fogod és örülsz, hogy megcsináltad :)

treza írta...

Ami a heti készleteket illeti, túleshetnének már ezen a szerelmetes időszakon...:)
De az oldalad igenis csúcs lett! A rózsaszínt ügyesen ellensúlyozza a barna, a régi fotó (amin egy édes kislány mosolyog); és a Vera Lim cuccokat jó, h rátetted!

Lululu írta...

Hű, nagyon tetszik ez nekem!

Toni írta...

Valentínon túl is van élet :) Ha lehetne választani inkább én is pirosba hajlok, az oladald rózsásan is pazar, tulajdonképpen észre sem venném, mert figyelemelterelő a barnás vonulat, meg a finom karcolatok, jelzésszerű diszítések a papíron! nagyon édesek vagytok a póni fogaton. Izgalmas gyerekkorod lehetett!