2011. január 2., vasárnap

Még szerencse

, hogy nem szoktam év elején fogadalmakat tenni. Mert akkor tuti megfogadtam volna, hogy minimálisra csökkentem a scrapbook vásárlásaimat.Igaz, ezt még tavaly vettem, mert akkor még olcsóbb volt. Nem hatott rám semmilyen érv, amit magamnak felsoroltam, sikeresen találtam ellenérveket. Kedves párom nem partner a lebeszélésben, mindenre azt mondja, hogy tök jó, vedd meg. Így azért nagyon nehéz nemvenni.
Szóval, amire befizettem, Sue Cummings és Vicki Stegall 52 Inspirations - 2011. 25 $ volt, (most már 29,95) és ezért 52 héten keresztül minden héten van egy mini készlet. Plusz 20 $ utalvány, amit a két designertől le lehet vásárolni. Lesznek még várható pluszok, és ma kezdetnek egy Basic készlet is érkezett, amiért szintén nem kell fizetni. Annyira szupi! És nekem való:) A galériában is lehet kuponokat nyerni, és aki egész évben minden héten tölt fel oldalt, az egy különleges ajándékot fog kapni. Na, ezt sem fogadom meg, de azért elkezdem:)
Első oldalt Ágost tükrös fotójával készítettem a Basic készletből, és pár textúrával a my2econdskin oldalról.

4 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Szuper, hogy ilyen párod van! :) Ágost is gyönyörű baba, klassz az oldal, kíváncsian várom a többit is!

treza írta...

Ezt az Embert nagyon meg kell becsülni :)
Frankó beruházás volt ez, örömmel fogom nézegetni az összes idei oldaladat is!
Ágost himlősen is jó pasi!

Toni írta...

Az én férjem miért nem mond ilyet?! Egy kérdés erejéig kölcsönadod a tiédet? Csak kérdezek, igent mond és mehet vissza. Csakhogy tudjam milyen. :)
Az oldalad pazar!

Eszter(beszteri) írta...

jó dolog egy ilyen ember (én is a szerencsések táborát gyarapítom...), és örülök, hogy sikerült megfertőznöm téged is. Ágost tényleg nagyon jó kispasi, és én is kíváncsian várom hétről-hétre az oldalaidat... :)