2011. január 19., szerda

Majk Kamalduli Remeteség

A Sue&Vicki projectből csak kellene a végén egy fotókönyv, ezért még időben áttértem a duplaoldalakra, a meglévő kettőt nem túl bonyolult átalakítani.
A heti aktualitást szeretném oldalba foglalni, ehhez persze nem mindig passzol a heti készlet, de majd lazábban kezelem. A mostani fotók szombaton készültek Majkon.
Bővebb infó itt található.


Két panorámakép, ha valakit érdekel.

7 megjegyzés:

Krisz írta...

HÚ ez panoráma a háttérben valai csoda. Remélem egyszer nekem is sikerül majd. Szuper jó az egész hangulata és tetszik az elrendezés is. :)

Eszter(beszteri) írta...

NAgyon vártam már az oldaladat, és megérte! Gyönyörű lett megint!!!!! :) REmélem, majd élőben is láthatom, ha egyszer készen lesz a fotókönyv! :)

eralilla írta...

Hú, ha tudtam volna, hogy Te itt jársz Majkon! (na, jó szombat du az ügyeleten kötöttünk ki) Ha viszont valamit szeretnél újra lefotózni itt, ne felejts el szólni, megyek én is. A panoráma nagyon tetszik.

Margó írta...

Annyira jó, hogy esztétikai élmény (mert hogy imádom a panorámafotóid és az egész oldalt) mellett ilyen tartalommal is gazdagodhatunk. Na tessék, már megint egy hely, ahova jó lenne eljutni!:-)

Toni írta...

Annyira mesésen szép, hogy legszívesebben teleszórnám most rögtön a bőröndömet élőbe megnézni! A fotókönyvet nem tudnád esetleg "összedobni" a találkozóig? Csak úgy okulásként nekem/nekünk? :)

krisssz írta...

eralilla! Te ott laksz???? Ha tudtam volna!

eralilla írta...

Igen, Krissz, Majktól kb 20 perces séta. Szóval ha valaki erre jár fotózni, én szívesen találkoznék vele...