2009. november 17., kedd

Blogdíj

Díjat kaptam Eralillától és Tincitől.





Nagyon köszönöm:)  10 dolgot kell elárulni magunkról a játék értelmében. Megpróbálom, gondolkodás nélkül, akkor talán nem törlöm ki, amit leírtam:)

1. Nagyon nehezen írok magamról. Ezt is:)
2. Vannak rossz (?) tulajdonságaim, amin nem nagyon akarok változtatni. Ilyennek minősítem pl. azt is, hogy addig nem nyugszom, míg egy engem érdeklő kérdésre nem találok választ. Ez sokszor engem is lefáraszt:)
3. 2-es pontban vázolt magamnak is nehezen viselhető természetem révén rengeteg dolgot megtanultam már, amit egyébként nem tudnék.
4. Szintén fentiek miatt kissé mániákusan tanulmányozom a Photoshop rejtelmeit, s bár hatékonyan hitetem el magammal, hogy ez a pénzkereső munkámhoz is szükséges, azért tudom, hogy vannak részek, amiknek ehhez semmi köze.
5. Például pont az előbb csináltam egy Karácsony feliratot (majd freebie lesz) kb. másfél órán keresztül, pusztán azért, mert tetszett, és ki akartam próbálni néhány technikát. Normális ilyet tuti nem csinál.
6.A napom csak akkor indul jól, ha a forró tejeskávémat és egy banánt az ágyban fogyaszthatom el. Ezt fokozni lehet azzal, ha nem nekem kell megcsinálni, de erre mostanság nem volt példa.
7.Valamilyen kratív tevékenységre mindig szükségem volt. Így aztán (bár már nem csinálom) tudok szabni, varrni, kötni, horgolni, könyvet kötni, festettem már üveget, decoupage-oltam sokat, sőt ötvöztem is ezeket.
8.A konyhában is kreatív vagyok. Kizárt, hogy ne változtassak egy recepten. Sütni különösen szeretek, sajnos enni is:)
9.Lényegesen kevesebbet olvasok, mint régen. Ez a számítógép átka, pedig azon a szakmai érdeklősésemen kívül nem csinálok semmit.
10. Nagyon szeretnék jól tudni angolul. Nem véletlen, hogy nem azt írtam, hogy tanulni:) Nem létezik olyan tanfolyam, ami nekem tetszene. Nekem egy olyan tanár kellene, akivel 20x végignézzük a P.S. I love you-t és azon keresztül tanulok meg mindent. Na jó, van még pár film, ami szóba jöhetne.
+1 családot nem vettem bele a listába, mert az mindenek felett van. Mindig itthon dolgoztam, bár legkisebb már járt óvodába, a nagyok még oda se. Napközi, menza és társai nálunk nem voltak, itthon ettek, innen indultak tovább a dolgukra, és ez így volt jó.

Кончаю! Страшно перечесть. (orosz tagozatos voltam:))

Szerintem már mindenki megkapta, ha mégsem, tőlem viheti bárki, aki erre jár, megérdemli:)

6 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Молодец! Imádom a nemnormális dolgaidat! :)

Ányi írta...

Nálam ugyanez a helyzet, csak a Gimppel, úgyhogy megyek a nemnormálisok táborába :-)
Jó volt rólad is olvasni :-)

eralilla írta...

Nagyon köszi, ezt az önvallomást!S csak hogy tudd: a nem normális dolgaidnak igenis van eredménye. Vagyunk páran, akik sokat tanultunk Tőled, s ezt nem tehettük volna meg, ha Te nem vagy ilyen "nem normális". Köszi!

Eszter(beszteri) írta...

Jó volt rólad olvasni! Köszi ezt az önvallomást. (Szerintem a szkrepperek között sok a nemnormális, én is jó pár dolgot felismertem magamból... :)

Noncsi írta...

Én is jöttem, kíváncsi voltam, hogy mit írsz magadról. Jó volt olvasni. :)
Igaza van Eralillának abban, hogy tényleg nagyon sokat tanulhatunk tőled és tanultam is nagyon-nagyon sokat, amiért ezer köszönet!!! :)

Janka írta...

tök jó volt olvasni a te soraidat is :)