2011. április 4., hétfő

Videó scrap 3.

Tegnap este megint volt. Kezd egyre jobban menni, szerintem már senkinek nem okoz akkora stresszt, mint az első. És jó gyakorlás, hogy adott időre el kell készülni. Ilyenkor jön rá az ember, hogy nagyjából elég is ez az idő, de az örök elégedetlenség miatt utána még pár órát le-fel pakolok teljesen feleslegesen.
Most is mindenki mondott egy feltételt:

1. Fekete-fehér fotó
2. valami piros
3. gomb
4. virág
5. fény normál vagy átvitt értelemben ( akár naptej is lehet)
6. színes fotó is legyen
7. valami elbújtatva, ami épp csak kilóg
8. nyíl is legyen rajta
9. az egyik kép nagy legyen

Egyet elkezdtem, amiről hamar kiderült, hogy még sem jó, így kezdhettem előlről.  A fekete-fehér kép így már megvolt, ehhez keresgéltem egy színeset. A fotó Apámról készült 1934-ben Dürrnbergben, a sóbányában. Mi is voltunk ott Bencével, imádtuk, mert csúszdán lehet egyre lejjebb száguldozni. Szerencsére felfele nem gyalog kell jönni. Találtam egy fotót, ami ott készült, és sólámpák vannak rajta, ezt a háttérbe mostam. Ezzel megvolt a színes kép, meg a fény is.
A keresgélés közben akadtam egy fotóra, ami nagyon érdekes, mert ugyanott készült, 21 évvel később, és szerintem ugyanaz az ember vezeti a kisvasutat, mint ahol a papám van:)
Vinnie Pierce készletét használtam.


És ez a talált fotó 21 évvel későbbről.



A lányok szuper oldalakat készítettek, a galériában lehet megnézni őket.
Nagyon jó este volt, két hét múlva jön a következő.:)

5 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Ez gyönyörű lett, imádom!

Eszter Schlakker írta...

Tényleg pont úgy néz ki a két képen a sofőr! (És mintha nem is öregedne olyan gyorsan!) Nagyon jó volt a tegnapi scrap!

Toni írta...

Élmény volt veletek onlineban. A monitor előtt 3 in 1: meghitt mérsékelt bénázás és szétesettség betársult. Az oldalad híper.
a bácsiember munkaköre is elgondolkodtató. Változatos környezet, gyors előrejutási lehetőség, biztos jövedelem, jó csapat... Ott a helyem! Éljen a sóbánya!

Puzsi írta...

Zseniális! Az oldalad is és az is, hogy ráakadtál arra a fotóra amin a kisvonat vezetője az eredeti fotó kisvonatát vezetőjének az öccse vagy a gyereke - hú ez így leírva elég bonyolult, gondolom olvasni is :) mentségemre szolgáljon, tegnap este fórumosszkreppen voltam :) tehát most álmos vagyok...

kreatívhit írta...

Ez nagyon király.