2010. október 17., vasárnap

Az mekkora gáz

, ha figyelembe véve olyan tényezőket, mint korom és unokáim száma, egyfolytában Király L. Norbit hallgatom és-   legalább félszemmel -  nézem?? Pedig alig van még száma, de mi jöhet még??









9 megjegyzés:

Rita(006) írta...

Igen igen igen!!! De jó, hogy így összegyűjtötted egy csokorba!

altalena írta...

Elkezdtem írni egy véleményt... de inkább kitöröltem. Csak annyit mondok, szerintem szörnyű!:(

krisssz írta...

Mármint én, hogy nézem, vagy a pasi?:) Miért törölted ki? Érdekel a véleményed, akkor is, ha rám nézve lesújtó:)

Noncsi írta...

Krisssz, ez hihetetlen, de pont most írtam egy blogbejegyzést és utána kezdtem el olvasni a kedvenc blogjaimat és nálad ugyanazt látom, amit én is leírtam.
Hihetetlen egy pacák, én is tegnap óta már számtalanszor meghallgattam. Sok X faktorost szeretek, de amit tegnap produkált az valami fantasztikus. :)

Rucola Designs írta...

Hát én nem nézem egyik műsort sem, teljesen újat mutattál, és felvillanyoztad az amúgy szörnyű napomat! Csúcs ez a gyerek, én imádom az őrülteket! :D

altalena írta...

Dehogy is Krisssz.. nem rólad írtam, hanem a Norbiról. Szerintem semmi hangja nincs... de lehet hogy az én fülem a rossz!
Egy ismerősöm azt mondta, még a műsor előtt, hogy ők nagyon szeretik... de mondom mit? Hát hogy jót nevetnek rajta! Szerintem a műsor nem arról szól, hogy kinevessék.. mert pl. vicces a külseje... ez nekem inkább fáj, és kicsit sajnálom, hogy másoknak ezért tetszik!
De azért magához képest, tényleg összeszedte magát!:)

Kisnyul / Andi írta...

Krisssz,szerintem egyáltalán nem gáz. Náluk is nagy kedvenc! csúcs ez a fazon és ha hallgatom és nézem nem a külalakjával vagyok elfoglalva. Amit csinál mag a a show. szerintem fergeteges!!!!!

LaceE írta...

Szerintem sem gáz. Nekem is szimpi a pali. Sőt a Viasaton néhány hete lett vége az amerikai verziónak és egy hasonló külsejű egyszerű gyerek nyerte meg. Szóval hajrá Norbi :D

Margó írta...

Ugye Krisssz, már megszoktad, hogy soha nem oda töltök fel, ahova kell?! Legalább ezt díjazd, mert azért ez is sokat elárul rólam:-)))
Szóval ezt most akkor minden bejegyzésedhez bemásolom!

Szeretném a véleményem mindenkitől függetleníteni, csak önmagamtól nem!
Nem bánom, hogy ennyi idős vagyok amennyi. Nem bánom, hogy időnként elbűvöl az, ami giccses. Nem bánom, hogy olyan dolgon is tudok nevetni, aminek más nem érzi a diszkrét báját. A vicceket nem tudom megjegyezni, így akárhányszor is elmesélhetik nekem, mindig az újdonság erejével hatnak rám.
De.. ezeknél sokkal jobban imádom látni azt, hogy "miből lesz a cserebogár"! Ez a fiatal kis pasi kiállt oda, és adta önmagát! Nem plasztikáztatta a fülét, nem szabályoztatta a fogsorát - pedig az egyik nyilatkozatában elmondta, hogy a külsejének a megítélésétől tart a legjobban. ... és eltelt néhány hét, vagy nem is tudom mennyi idő! ... és ha megnézem az első és a tegnapi felvételt, micsoda különbség! Mégiscsak van benne valamiféle tehetség! Nem azt mondom, hogy a hangja az, ami megfog. Hanem a személyisége. Nem rajta, hanem Vele együtt nevetek!
.. és örülök a koromnak, mert már nem akarok alkalmazkodni mások véleményéhez, VÉGRE szeretnék önmagam lenni. Az egyik pillanatban az, aki esküszik a KIS HERCEGRE, a másik pillanatban rajong Norbiért, mert őszintén nevethetek Vele együtt!
.. és természetesen elfogadom, hogy másoknak más a véleménye, amit tiszteletben tartok! Ezért viszont is ugyanezt várom, bár úgy érzem, ehhez minimum annyit kell élni, mint amennyi már mögöttem van. Ja, és jól érzem magam a koromban:-))))))