2010. július 11., vasárnap

Sejtettem

, hogy nem úszom meg. Mármint a motormániát. Persze, amíg csak a lábbal hajthatós műanyagmotor, majd a majdnem "igazi" kismotor volt műsoron, nem kellett aggódni. De eljött az a kor, amikor már vizsgát lehet tenni, és a közúton motorozni. Nem szólhatok egy szót sem, a segédmotort még megúsztam, a 125 ccm-t nem fogom. Persze legyen ez az én bajom:) Ha már a gyakorlásnál tartunk, megnéztem, hogy mennyibe is kerül ez manapság, mert utoljára a legnagyobb 20 éve vizsgázott. Hát nem hittem a szememnek, ha minden jól megy (értsd nem bukik meg), akkor is majdnem százezer a vége! Elképesztő! Mindenesetre pár fotó készült ma, és abból persze egy oldal is.

4 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Mindig kell valami, hogy egy anya rosszul aludjon, ne is mondd!!! :D Viszont az oldal nagy királyság, szuper a wordart is, és szinte érzem a száguldást!

Timi írta...

Ez isteni lett. A hullámkartonra ragasztott hatás teljesen olyanná tette, mintha száguldana. Egy célfotó:-)))
Szuper!

Noncsi írta...

Szuper oldal lett, nagyon tetszenek a fotók és a színek!!! :)
Nálunk a legnagyobb gyerek (a férjem)a motor imádó. Van 5 különböző felújított szuper robogója és egy pár hónapja újított be egy nagy motorra:Kawasaki. :)

Puzsi írta...

Hát igen, a gyerekek állandóan kitalálnak valamit, hogy anyai szívünk ne dobogjon csak úgy nyugodtan... Az oldal viszont annyira klassz lett, nagyon tetszik. Fiús, motoros, vagány.