2009. június 27., szombat

One Lovely Blog Award és egy különdíj

Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám, és én is megkaptam a díjat Ányitól és mégegyszer Ányitól, (bocsánat Ányi, pedig nagyon gondolkodtam:)) , arenntől, ickától és Oslitól.



Az én választottjaim azok, akik beszálltak a nagy Levin BlogTrain játékba. Rengeteg csodálatos kit készült, amely holnaptól letölthető lesz a blogokról.
Szerintem a játék már körbeért, ráadásul nem is 7 választottam van, hanem ebben a pillanatban 21, és ez még csak növekedhet a mai napon, így egy különdíjat szeretnék küldeni a játékban részt vevőknek.

altalena
Ányi
arenn
beszteri
Eralilla
giny
icka
jociandi
Kata
Kovaxka
krisssz
Kriszta
Maja
Moani
Noncsi
Osli
Secima
Shel
Szolo
szrjudit
sztrega

részére.

Csak, hogy teljes legyen a jelenlegi lista, természetesen magamnak nem küldöm, és jociandinak sem, mert ő készítette ezt a pecsétet, csak galád módon én osztogatom:)



Nekem ezidáig nem sikerült rájönnöm, hogy miért nem szereti a blogspot a png fájlokat, és miért csinál neki hátteret, akkor is, ha átlátszónak kellene lennie, de kitaláltam egy megoldást, ha tetszik a pecsét, és beraknád az oldalsávba, az alábbiakat kell tenned. ( Letölteni a képen jobbklikk - kép mentése más néven)

Szóval az én megoldásom. Oldalelemek hozzáadása - Modul hozzáadása

Html/Javascript


Majd a feljövő ablakba másold be ezt : (szintén számomra rejtélyes módon, ha a google readerben nézed ezt a postot, akkor nem a szükséges kódot látod, hanem a képet, szóval lécci az oldalamon nézd)




Természetesen a widht/height mérete változtatható.


Ha valakinek van jobb ötlete az átlátszó háttérhez, lécci ossza meg velem is.

Ha más png-t szeretnél hsználni a blogodban, akkor is jó ez a megoldás, csak előbb valahova fel kell tölteni a fájl, és olyan helyre, ami ezt tudja kezelni. Érdekes, hogy a fejléc is átlátszó és png, azzal nincs baj, csak valahogy máshol nem működik.

Szóval mindenkinek szeretettel küldjük jociandival együtt a naaaaaaaaaaagy Levin pecsétet:))

12 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Köszi a különdíjat, már fel is tettem! :))

eralilla írta...

Hú, mit találtam! Ez fantasztikus díj! S én is megkaptam! Köszi, köszi. Már teszem is fel.

Secima írta...

Óh! Nagyon szépen köszönöm. Már fel is tettem az oldalamra. Úgy tervezem, hogy holnap mögé rakom majd a linket, amin rajta lesz az összes letölthető "A nagy Levin" készlet.

Ányi írta...

Galád módon engem kihagytál, pedig én is megjelöltelek, sőt, az első körben .-)
Na, nem baj, a cseredíjat köszi :-) Este kibiggyesztem :-)

Giny írta...

Köszi szépen:) Épp a linkeket gyűjtögetem a holnapi bejegyzéshez, úgy találtam ide. Már ki is tettem, nagyon klassz! Köszi, köszi, köszi:)

Ányi írta...

:-)))))

erzsocica írta...

Látom, most kaptál egy díjat, de remélem nem haragszol meg, ha tőlem is kapsz egyet. Sokat tanultam az oldalaidról és ezért szeretném veled megosztani a limonádé stand díjat. A címem: http://elizakittydreams.blogspot.com/
Kellemes hétvégét: Erzsó

Eszter(beszteri) írta...

Köszönöm, ha lesz egy kis időm, fel is teszem... :)

Noncsi írta...

Köszi a különdíjat, nagyon örülök neki. A pecsét fantasztikusan jó én is fel fogom tenni a blogomra.:)

Tetszik az új "blogruhád", klassz ez a készlet.

altalena írta...

Nagyon tetszik a pecsét,és köszönöm az egész játékot:D

Sztrega írta...

Nagyon szépen köszönöm.
Most próbálom kitenni a bologmra.

Sztrega írta...

Sikerült más módszerrel beilleszteni a különdíjat:
Beraktam az új modult lentre, feltöltöttem a png fájlt, majd áthúztam az oldal elemek közé, és átlátszó maradt. Igy csak arra kell ügyelni, hogy 220 pixelnél ne legyen nagyobb a png fájl. Feltöltés előtt le kell kicsinyíteni.