2008. augusztus 22., péntek

Tchibo és a scrap naptár

Tegnap kimentünk Bécs mellé a Shopping City Süd-be. Ez olyan kikapcsoló lötyögés és nézelődés mindenféle cél nélkül. A dolog érdekessége, hogy itthon, ha csak lehet, be nem teszem a lábam üzletközpontba. Kedvencünk a Tchibo-ban elfogyasztott kávé. Közben nézelődni is lehet, vannak teljesen haszontalan, de kívánatos dolgok. Egy tök jót találtam, kifejezetten scrappes célra való naptár alap, van benne ragasztó és színes csillogó filc is. 5 € volt, szerintem nagyon megérte. Karácsonyi ajándékkészítéshez tökéletes. Itthon is nyílt Tchibo , szóval az is lehet, hogy ott is lehet kapni.

4 megjegyzés:

Szilvi írta...

Ez tényleg klassz. Mi a Lidl-ben vettünk hasonlót még decemberben. Csak az 2008-as és nem ilyen öröknaptár. Persze egyből kettőt vettünk, Lilla fotóinak és az én Sb oldalaimnak, de végül egyikbe se került semmi. :(

A Crocsot amúgy ebayről rendeltem. Az amcsi boltból nem lehet rendelni, az európai meg sokkal drágább. Ebayről megéri, a harmadik papucs már ingyen van, ha itthoni árakhoz méred. ;)

krisssz írta...

Köszi, Szilvi! Hogy ez nekem nem jutott eszembe!! Rengeteg dolgot vettem már az ebay-en, nem tudom, miért nem gondoltam rá. Megyek is körülnézni, Az SCS-ben is crocs őrület van, szinte mindenhol van, és nyílt egy hatalmas bolt is. Jó drága ott is, de arra jó volt, hogy a méreteket meg tudtunk próbálni.

Budaházi Brigitta írta...

Pont ilyen naptárt készítettem két éve anyuéknak meg Matyi szüleinek! :) csak én fehér alapúra dolgoztam.
A R.-ben lehet egyébként kapni, a Borároson.

Hámos Beáta (betsie) írta...

Szia Krisssz!
Nekem is ilyenem van, szintén a Rayherben vettem. Nagyon praktikus! :)