2008. március 31., hétfő

Ez nem digitális!

Készül egy hagyományos scrap-album! A dolog messzire nyúlik vissza, de elmesélem.

Akkor, amikor még azt sem tudtam, hogy mi az a srcapbook, egyéb kreatív tevékenységet folytattam. Az egyik a kopt könyvkötés volt. Rájöttem, hogy az már közelít a hagyományos scrapbook-hoz! Itt van egy része annak, amit készítettem.Volt, amibe fotók kerültek, volt, ami füzet lett. A legtöbb ajándékba, de készült egy a páromnak a születésnapjára. Azt kétirányból kell nyitogatni, egyik felén ő van gyerekkorától, ahogy felnő, a másikon meg én, aztán találkozunk, a lapok is találkoznak és ott vagyunk mi, meg a közös gyerekünk. A könyv kézi kötésű, képek beragasztva és teleírva versekkel. Ez már majdnem scrap, csak nem tudtam róla.

Most Bence kis barátnőjének születésnapja lesz, és azt kérte, csináljunk neki valami ilyesmit. Elmentem a Krea-tipp boltba, ahol mindenféle gyönyörűséges scrapbookos dolgot találtam. Rájöttem, hogy a digitális scrapbook igen olcsó hobby a hagyományoshoz képest:) Pedig alig vettem egy-két dolgot.. Most már csak ki kell ötleni valamit ezekből:

3 megjegyzés:

Szunyó: írta...

Ismerem a könyvkötészeti remekeidet is, de ez két oldalról lapozható füzet valami hatalmas ötlet! :O A megvalósítása meg szuper egyszerűen! :D
ÓÓÓÓÓ...

Szilvi írta...

WOW. Ezek a könyvkötős munkáid gyönyörűek! Különösen a natúr anyagúak és a virágos borítós tetszik. De mind különleges.
A közös albumotok is fantasztikus, ez a koncepció nagyon jó ötlet!
A digi tényleg százszor takarékosabb, sajnos. :( Az alapanyagokból pedig kíváncsi vagyok milyen szépség születik majd! A virágos matrica kivételével ezek nekem is mind ott figyelnek a SB készleteim között. :)

Névtelen írta...

See Please Here