2008. február 8., péntek

London - egy oldal, nagy dilema

Kezd kialakulni milyen munkamenet mentén kell egy egész fotókönyvet elkészíteni. Tervezés nélkül nem megy. Át kell nézni az összes képet, összeválogatni legalább nagyjából, hogy melyik oldal miről szól, mert a végén vagy a képek fogynak el ( ez nálam mondjuk kizárt) vagy az oldalak. (26 oldalas fotókönyv lesz) Ezt már felvázoltam, működik. A hatalmas dilema az, hogy bár tele vagyok mindenféle kütyüvel, képtelen vagyok a fotók rovására helyet teremteni nekik. Pedig egyébként tetszenek, de nem fotókkal tarkított scrapkütyü bemutatót szeretnék, hanem fotókönyvet, amit kiemel pár hozzáillő elem. Na de mennyi?? És hova?? Szóval hihetetlen idő megy el ennek eldöntésével. Itt egy elkészült kép, kütyü szinte semmi, de hova is tenném?? Persze még biztos sikerül valamit odabiggyesztenem:)

4 megjegyzés:

Szilvi írta...

Szerintem ez így tökéletes ahogy van! Már a borító is nagyon tetszett. De ez az oldalpár olyan, mintha egy útikönyvből jött volna. Tele van rafkós technikákkal, mégis a képek maradtak a hangsúlyosak.

Kata írta...

Profi! Nekem nagyon tetszik az oldalpár. Ahogy átnyúlik egyikből a másikba a kommentár és jó hogy a képek ennyire hangsúlyosak.

Szunyó: írta...

Valóban ez a nagy dilemma, de Te jól megoldottad. ;)

Franci írta...

Olyan , mintha egy nagyon drága képes albumból lenne egy oldalpár.
Nagyon szép!