2007. október 23., kedd

Blanka, a bölcsődés

Blanka bölcsis lett. Már ehhez is ezer dolog szükségeltetik, így többek között két füzet is. Persze nem kötelező scrap-borítót készíteni hozzá, dehát a mánia, az mánia.
És most töredelmes vallomást teszek. Bár eddig sem volt titok. Időnként nem csak ingyenes cuccokat töltök le, hanem veszek is. Csak az ideológiát kell megtalálni a pénzköltéshez, aztán már csak 3-4 kattintás, és enyém az újabb kincs. Indoklások terén rendkívül találékony és meggyőző tudok lenni.
1. Nem iszom
2. Nem dohányzom
3. Millió dolgot nem veszek meg
4. Egyéb kreatív hobbykra többet lehet költeni
5. A kézi scrap is sokkal drágább lenne
6. Ha valakinek ajándék készül, igen elenyésző összeg egy újabb készlet begyűjtése a megvásárolt ajándékhoz képest.

Még sokkal több is van, de nem sorolom fel. Ennyi előzmény után megmutatom a legújabb szerzeményt, mely felhasználásával készült Blanka füzetborítója is.



és innen van.

Nos akkor végre a füzetborítók. Mivel csak A4-t tudok nyomtatni, ez épp befedi az A5 füzetet. Átlátszó fóliába csomagoltam, ami nagyobb is meg védi is.



4 megjegyzés:

Kata írta...

De szépek ezek a füzetborítók!
És igazad van, a digitális scrapbooknál nincs olcsóbb kreatív hobbi (vagy szendvedély) ebbe igazán belefér egy-két "kincs" megvásárlása :-))

krisssz írta...

Nagyon köszönöm a megerősítést:)

Névtelen írta...

A borítók nagyon szépek lettek.
A készlet is tök jó. Szeretem ezt a kicsit gyerekes stílust. :)
(Egyébként a digi készletek vásárlásakor még postaköltséget sem kell fizetni. Szóval szerintem belefér! :))

Budaházi Brigitta írta...

Először is, a készlet választása: TÖKÉLETES! Ezt én is megvettem :P Nagyon egyezik az ízlésünk. Másrészt, a belőle készült oldalaid "hálálják" majd meg, hogy felhasználtad őket! Már megérte! És én is egyetértek az előttem szólókkal.
G.